Diensten

Enkel een goed onderhoud houdt je tuin groen, fris en gezond. Heb je geen zin om iedere week achter je grasmaaier te hollen, wordt het scheren van hagen je te veel, ontneemt een te groot geworden boom je het zonlicht of wordt het hoog tijd je grasmat eens te ontmossen en te verluchten? Neem dan zeker even contact op, want van goed onderhoud wordt niet alleen jij maar ook je tuin gelukkig!


Het gras is altijd groener aan de overkant

Is deze uitspraak ook op jouw tuin van toepassing? Dan wordt het tijd om er iets aan te doen. Een gezonde groene grasmat doet je tuin in één klap opfleuren. Of het nu gaat om het bekalken of bemesten van je gazon, het verticuteren van de grasmat om overtollig mos te verwijderen of een periodieke maaibeurt; PhiDeRo kan helpen! 

Hoge bomen vangen veel wind

Een snoeibeurt kan daarom wonderen doen. Het kan dan gaan om kleinere bomen en hagen zoals wilgen of leilindes maar ook om grotere bomen. Moet een boom plaatsmaken voor een nieuwe aanplanting, is hij aangetast door schimmel of heeft een storm hem te zware schade toe gebracht? Ook dan kan je bij PhiDeRo terecht. Met hoogtewerker, klimmateriaal en hakselaar komen wij de klus klaren!

Fris geschoren

Hagen; ze zijn niet weg te denken uit de Vlaamse tuinen. Maar afhankelijk van de soort kunnen ze in een recordtijd uitgroeien tot een veel te hoge en brede wildernis. Het minstens één keer per jaar - en soms beter twee keer per jaar - scheren van je hagen houdt ze compact en gezond. Het merendeel van onze professionele heggescharen werkt bovendien op accu, zo dragen ook wij ons steentje bij aan het milieu! Kunnen wij je helpen met het scheren van je hagen? Neem dan zeker contact op!

Het bijltje erbij neergooien

Brandhout is en blijft een belangrijke bron van energie in Belgische huishoudens. Afhankelijk van de houtsoort en het droogtepercentage vormt brandhout zelfs een zeer efficiënte verbranding. Maar het kost je tijd... Stammen verzagen, klieven en stapelen om te laten drogen. Niet voor niets leert een bekende volkswijsheid ons dat je het van brandhout drie keer warm krijgt... Onze kliefmachine wordt daarom te huur aangeboden aan aantrekkelijke tarieven waardoor je snel en efficient je brandhout kan klieven. Ook kunnen wij ter plaatsen komen brandhoutverzagen en klieven.